Ανταλλακτικά από βακελίτη

Ο βακελίτης είναι η πρώτη ποικιλία πλαστικών που χρησιμοποιήθηκε για βιομηχανική παραγωγή. Το χημικό όνομα του βακελίτη είναι φαινολικό πλαστικό. τα βακελίτικα εξαρτήματα έχουν υψηλή μηχανική αντοχή, καλή μόνωση, αντοχή στη θερμότητα και αντοχή στη διάβρωση, επομένως χρησιμοποιείται συχνά στην κατασκευή ηλεκτρικών υλικών, όπως διακόπτες, θήκες λαμπτήρων, ακουστικά, θήκες τηλεφώνου, θήκες οργάνων κ.λπ. "Βακελίτης".

Το μειονέκτημα τουεξαρτήματα κατεργασμένα με βακελίτηείναι ότι έχει κακές μηχανικές ιδιότητες και δεν είναι ανθεκτικό στο πετρέλαιο και τη χημική διάβρωση. Προκειμένου να ξεπεραστούν οι παραπάνω ελλείψεις, οι άνθρωποι τροποποίησαν τη φαινολική ρητίνη. Η προσθήκη διαφορετικών πληρωτικών στη φαινολική ρητίνη μπορεί να αποφέρει τροποποιημένα φαινολικά πλαστικά με διαφορετικές λειτουργίες. Για παράδειγμα, η προσθήκη αμιάντου και μαρμαρυγίας στα συστατικά μπορεί να αυξήσει την αντοχή τους σε οξέα, αλκάλια και αντοχή στην τριβή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υλικά για χημικό εξοπλισμό και αξεσουάρ κινητήρων και αυτοκινήτων. η προσθήκη ινών γυαλιού μπορεί να αυξήσει τη σκληρότητα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέρη μηχανών κ.λπ. Μετά την τροποποίηση με καουτσούκ νιτριλίου, η αντίσταση λαδιού και η αντοχή στην κρούση βελτιώνονται σημαντικά. μετά από τροποποίηση με πολυβινυλοχλωρίδιο, η μηχανική αντοχή και η αντίσταση στα οξέα μπορούν να βελτιωθούν.


Τα βακελιτικά μηχανικά μέρη είναι μια από τις άφθονες πρώτες ύλες που είναι απλή διαδικασία σύνθεσης, χαμηλή τιμή και εξαιρετική απόδοση.

Το Ανταλλακτικά από βακελίτη μπορεί να προσαρμοστεί ειδικά από το Ideal. Το εργοστάσιό μας είναι ένας από τους κατασκευαστές και προμηθευτές στην Κίνα. Δεν ανησυχείτε για την τιμή μας, μπορούμε να σας δώσουμε τον τιμοκατάλογο μας. Όταν το κάνετε, θα διαπιστώσετε ότι το Ανταλλακτικά από βακελίτη έχει μια προσφορά που σας ικανοποιεί. Τα προϊόντα μας πέρασαν την πιστοποίηση CE. Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί σας.