Μηχανικά μέρη PPS

Τα εξαρτήματα κατεργασμένα με PPS κατεργάζονται με υλικό πολυφενυλενοσουλφιδίου, είναι ένας νέος τύπος θερμοπλαστικής ρητίνης υψηλής απόδοσης με τα πλεονεκτήματα της υψηλής μηχανικής αντοχής, της υψηλής θερμοκρασίας αντίστασης, της χημικής αντίστασης, της αντίστασης στη φλόγα, της καλής θερμικής σταθερότητας και των εξαιρετικών ηλεκτρικών ιδιοτήτων.

Τα κατεργασμένα μέρη PPS έχουν διαφορετική σύνθεση PPS χωρίς γέμισμα, γέμισμα ινών γυαλιού PPS,
Γεμάτο με ανθρακονήματα PPS, και βαθμού ρουλεμάν PPS με 10% PTFE, 10% άνθρακα, 10% γραφίτη.

Τα μηχανικά μέρη PPS χρησιμοποιούνται ως δεξαμενές αντίδρασης, σωλήνες, βαλβίδες, χημικές αντλίες κ.λπ. Στο μηχανικό κέντρο, τα pps μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή στροφείων, λεπίδων, γραναζιών, εκκεντρικών τροχών, ρουλεμάν, συμπλεκτών και ανθεκτικών στη φθορά εξαρτημάτων Η κύρια εφαρμογή βρίσκεται ακόμα στον τομέα των ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών, όπως η κατασκευή σκελετών μετασχηματιστή, σκελετών πηνίου υψηλής συχνότητας, βύσματα, πρίζες, ράφια καλωδίωσης, τύμπανα επαφών και διάφορα εξαρτήματα ακριβείας.
Το Μηχανικά μέρη PPS μπορεί να προσαρμοστεί ειδικά από το Ideal. Το εργοστάσιό μας είναι ένας από τους κατασκευαστές και προμηθευτές στην Κίνα. Δεν ανησυχείτε για την τιμή μας, μπορούμε να σας δώσουμε τον τιμοκατάλογο μας. Όταν το κάνετε, θα διαπιστώσετε ότι το Μηχανικά μέρη PPS έχει μια προσφορά που σας ικανοποιεί. Τα προϊόντα μας πέρασαν την πιστοποίηση CE. Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί σας.