Πλαστικά επεξεργασμένα μέρη CNC

Τα πλαστικά εξαρτήματα επεξεργασίας CNC είναι ένα από τα κύρια προϊόντα μας, τα οποία περιλαμβάνουν την επεξεργασία πλαστικών γενικής μηχανικής-Nylon, Delrin, PP, PC, PET, FR4, UHMW-PE, PVC. Πλαστικά υψηλής απόδοσης
Επεξεργασία-PEEK, PPS, PEI, PAI, PI, PBI και φθοροπλαστικό, όπως PFA, PTFE, ETFE, PCTFE, FEP.

Τα πλαστικά εξαρτήματα επεξεργασίας CNC έχουν τα πλεονεκτήματα του ελαφρού βάρους, του χαμηλού θορύβου, της αντοχής στην τριβή, της αντι-ακτινοβολίας, της καλής μόνωσης, της αντοχής στη φθορά ... κ.λπ.

Τα πλαστικά εξαρτήματα επεξεργασίας CNC χρησιμοποιούνται ευρέως στον τομέα της αεροδιαστημικής, των τροφίμων και των φαρμάκων, των ιατρικών, των HPLC, των πετροχημικών, των ημιαγωγών, των υφασμάτων, των αυτοκινήτων.
Το Πλαστικά επεξεργασμένα μέρη CNC μπορεί να προσαρμοστεί ειδικά από το Ideal. Το εργοστάσιό μας είναι ένας από τους κατασκευαστές και προμηθευτές στην Κίνα. Δεν ανησυχείτε για την τιμή μας, μπορούμε να σας δώσουμε τον τιμοκατάλογο μας. Όταν το κάνετε, θα διαπιστώσετε ότι το Πλαστικά επεξεργασμένα μέρη CNC έχει μια προσφορά που σας ικανοποιεί. Τα προϊόντα μας πέρασαν την πιστοποίηση CE. Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί σας.