Μηχανικά μέρη UHMWPE

Τα εξαρτήματα κατεργασμένα με UHMWPE επεξεργάζονται με UHMWPE, το πολυαιθυλένιο εξαιρετικά υψηλού μοριακού βάρους είναι ένα μη διακλαδισμένο γραμμικό πολυαιθυλένιο με μοριακό βάρος μεγαλύτερο από 1,5 εκατομμύρια. Πυκνότητα: 0,920-0,964 g / cm3.

Τα εξαρτήματα που έχουν υποστεί κατεργασία UHMWPE έχουν ιδιότητες υψηλής αντοχής στην τριβή, αυτολίπανση, σχετικά υψηλή αντοχή, σταθερή χημική και ισχυρή αντιγηραντική απόδοση.

Τα κατεργασμένα μέρη UHMWPE χρησιμοποιούνται ευρέως σε διάφορες βιομηχανίες λόγω της ανώτερης απόδοσής του. Όπως τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, το χαρτί, οι συσκευασίες, οι μεταφορές, τα μηχανήματα, τα χημικά, η εξόρυξη, το πετρέλαιο, η γεωργία, οι κατασκευές, τα ηλεκτρικά, τα τρόφιμα, τα ιατρικά, τα αθλήματα και άλλα πεδία, και έχει αρχίσει να εισέρχεται στους τομείς των συμβατικών όπλων, των πλοίων και των αυτοκινήτων.
Το Μηχανικά μέρη UHMWPE μπορεί να προσαρμοστεί ειδικά από το Ideal. Το εργοστάσιό μας είναι ένας από τους κατασκευαστές και προμηθευτές στην Κίνα. Δεν ανησυχείτε για την τιμή μας, μπορούμε να σας δώσουμε τον τιμοκατάλογο μας. Όταν το κάνετε, θα διαπιστώσετε ότι το Μηχανικά μέρη UHMWPE έχει μια προσφορά που σας ικανοποιεί. Τα προϊόντα μας πέρασαν την πιστοποίηση CE. Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί σας.