Μηχανικά εξαρτήματα POM

Τα εξαρτήματα κατεργασμένα με POM επεξεργάζονται με POM-C, που ονομάζεται επίσης Delrin, Acetal, είναι ένα είδος λευκών ή μαύρων πλαστικών σωματιδίων με υψηλή σκληρότητα, υψηλή ακαμψία, υψηλή αντοχή στη φθορά και ελαφριά αντικατάσταση μετάλλου.

Τα εξαρτήματα κατεργασμένα με POM είναι ένα κοινό πλαστικό ανταλλακτικό, είναι μια καλή επιλογή αν λάβουμε υπόψη τα οικονομικά του υλικού, είναι πιο φθηνό σε σύγκριση με το Nylon και άλλα πλαστικά μηχανικής.

Τα εξαρτήματα κατεργασμένα με POM χρησιμοποιούνται κυρίως σε γρανάζια, ρουλεμάν, ανταλλακτικά αυτοκινήτων, εργαλειομηχανές, εσωτερικά οργάνων και άλλα προϊόντα.
Το Μηχανικά εξαρτήματα POM μπορεί να προσαρμοστεί ειδικά από το Ideal. Το εργοστάσιό μας είναι ένας από τους κατασκευαστές και προμηθευτές στην Κίνα. Δεν ανησυχείτε για την τιμή μας, μπορούμε να σας δώσουμε τον τιμοκατάλογο μας. Όταν το κάνετε, θα διαπιστώσετε ότι το Μηχανικά εξαρτήματα POM έχει μια προσφορά που σας ικανοποιεί. Τα προϊόντα μας πέρασαν την πιστοποίηση CE. Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί σας.