Μηχανικά μέρη PEI

Τα εξαρτήματα κατεργασμένα με PEI επεξεργάζονται με υλικό Ultem PEI, έχει την καλύτερη αντοχή σε υψηλή θερμοκρασία και σταθερότητα διαστάσεων, καθώς και χημική αντίσταση, επιβράδυνση φλόγας, ηλεκτρικές ιδιότητες, υψηλή μηχανική απόδοση, εξαιρετική αντοχή στη θερμότητα, χημική σταθερότητα και αντοχή ερπυσμού.

Τα εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται συνήθως από PEI είναι τα Ultem PEI 1000, Ultem PEI 2200 και Ultem PEI 2300 κ.λπ.

Τα εξαρτήματα κατεργασμένα με PEI χρησιμοποιούνται ευρέως σε ηλεκτρονικά είδη, αυτοκίνητα, κινητήρες, αεροπορικές βιομηχανίες, βιομηχανίες μικροτολών / δημόσιων εστιατορίων, αναλυτικά όργανα, ιατρικός εξοπλισμός, τηλεπικοινωνίες, φορμαρισμένες διασυνδέσεις (MTD), φωτισμός αυτοκινήτων, εσωτερικά μέρη αεροσκαφών, επεξεργασία HVAC / υγρών κ.λπ. Το PEI έχει εξαιρετική αντοχή στην υδρόλυση, οπότε χρησιμοποιείται ως λαβές, δίσκοι, εξαρτήματα, προθέσεις, καθρέπτες για ιατρικές λάμπες και οδοντιατρικές συσκευές για ιατρικά χειρουργικά εργαλεία.
Το Μηχανικά μέρη PEI μπορεί να προσαρμοστεί ειδικά από το Ideal. Το εργοστάσιό μας είναι ένας από τους κατασκευαστές και προμηθευτές στην Κίνα. Δεν ανησυχείτε για την τιμή μας, μπορούμε να σας δώσουμε τον τιμοκατάλογο μας. Όταν το κάνετε, θα διαπιστώσετε ότι το Μηχανικά μέρη PEI έχει μια προσφορά που σας ικανοποιεί. Τα προϊόντα μας πέρασαν την πιστοποίηση CE. Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί σας.