Μηχανικά εξαρτήματα χύτευσης με έγχυση

Είμαστε επαγγελματίες στον τομέα των κατεργασμένων με έγχυση εξαρτημάτων, έχουμε εμπειρία σε χύτευση με διάφορα είδη πλαστικών προϊόντων από PEEK, PPS, PFA, PEI, PPSU, Nylon, Delrin, PP, PC, PET, UHMW-PE, PVC, Υλικά ABS.

Μηχανικά μέρη με χύτευση με έγχυσημπορεί να κατασκευαστεί από κάθετες και οριζόντιες μηχανές έγχυσης, με ανοχή 0,01-0,10 mm, το βάρος μπορεί να είναι 0,1-5000gram με επίπεδη και λεία επιφάνεια.

Έχουμε πλούσια εμπειρία στη δημιουργίαiμηχανικά μέρη με χύτευση με ψεκασμό, Υπερπλασμένα πλαστικά εξαρτήματα, Εισαγωγή μεταλλικών πλαστικών εξαρτημάτων και 2Κ φορμαρισμένων εξαρτημάτων, είναι ειδικά κατασκευασμένο σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη.

Το Μηχανικά εξαρτήματα χύτευσης με έγχυση μπορεί να προσαρμοστεί ειδικά από το Ideal. Το εργοστάσιό μας είναι ένας από τους κατασκευαστές και προμηθευτές στην Κίνα. Δεν ανησυχείτε για την τιμή μας, μπορούμε να σας δώσουμε τον τιμοκατάλογο μας. Όταν το κάνετε, θα διαπιστώσετε ότι το Μηχανικά εξαρτήματα χύτευσης με έγχυση έχει μια προσφορά που σας ικανοποιεί. Τα προϊόντα μας πέρασαν την πιστοποίηση CE. Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί σας.