Μηχανικά μέρη PTFE

Τα κατεργασμένα μέρη PTFE επεξεργάζονται με PTFE, έχει εξαιρετική χημική σταθερότητα, αντοχή στη διάβρωση, υψηλή λίπανση και μη κολλώδη, ηλεκτρική μόνωση, αντίσταση υψηλής θερμοκρασίας, η θερμοκρασία λειτουργίας μπορεί να φτάσει τα 250 „. Αντοχή σε χαμηλή θερμοκρασία, ανθεκτική σε ισχυρά οξέα και αλκάλια, νερό και διάφορους οργανικούς διαλύτες. Καλή αντοχή στις καιρικές συνθήκες και η καλύτερη διάρκεια ζωής στα πλαστικά.

Τα εξαρτήματα που έχουν υποστεί κατεργασία PTFE έχουν διαφορετική σύνθεση, συμπεριλαμβανομένων PTFE χωρίς γέμισμα, PTFE γεμάτο γυαλί, PTFE γεμισμένο με ίνες άνθρακα, PTFEMoS2 γεμάτο, PTFE POM γεμάτο, PTFE μπρούντζο γεμάτο, PTFE PEEK γεμάτο.

Τα μέρη που έχουν υποστεί κατεργασία πολυϊμιδίου PI κατεργάζονται σε φιλμ, ράβδους φύλλων σωλήνων, ρουλεμάν, ροδέλες, βαλβίδες και χημικούς αγωγούς, εξαρτήματα σωληνώσεων, επενδύσεις δοχείων εξοπλισμού κ.λπ.
Το Μηχανικά μέρη PTFE μπορεί να προσαρμοστεί ειδικά από το Ideal. Το εργοστάσιό μας είναι ένας από τους κατασκευαστές και προμηθευτές στην Κίνα. Δεν ανησυχείτε για την τιμή μας, μπορούμε να σας δώσουμε τον τιμοκατάλογο μας. Όταν το κάνετε, θα διαπιστώσετε ότι το Μηχανικά μέρη PTFE έχει μια προσφορά που σας ικανοποιεί. Τα προϊόντα μας πέρασαν την πιστοποίηση CE. Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί σας.