Μηχανικά μέρη PI

Τα εξαρτήματα κατεργασμένα με PI επεξεργάζονται με υλικό πολυϊμιδίου, έχει μηχανικές ιδιότητες, καλή αντοχή στην κόπωση, καλή αυτο-λιπαντικότητα, εξαιρετική αντοχή στη φθορά, υψηλή αντοχή στην κρούση, καλή αντοχή στη θερμότητα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα στους -260 ° C (όχι εύθραυστο ) ~ 330 ° C, και η θερμοκρασία θερμικής παραμόρφωσης είναι τόσο υψηλή όσο 343 ° C.

Τα εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται συνήθως σε PI Vespel SP-1, PI Vespel SP-21 και PI Vespel SP-22 κ.λπ.

Τα εξαρτήματα κατεργασμένα με PI μεταποιούνται σε ρουλεμάν ανθεκτικά σε υψηλή θερμοκρασία, εξαρτήματα αεροσκαφών και πυραύλων, δακτυλίους συμπιεστή, δακτύλιοι στεγανοποίησης, ανταλλακτικά αυτοματισμού εκτυπωτή, φλάντζες, μανίκια και άλλα πεδία.
Το Μηχανικά μέρη PI μπορεί να προσαρμοστεί ειδικά από το Ideal. Το εργοστάσιό μας είναι ένας από τους κατασκευαστές και προμηθευτές στην Κίνα. Δεν ανησυχείτε για την τιμή μας, μπορούμε να σας δώσουμε τον τιμοκατάλογο μας. Όταν το κάνετε, θα διαπιστώσετε ότι το Μηχανικά μέρη PI έχει μια προσφορά που σας ικανοποιεί. Τα προϊόντα μας πέρασαν την πιστοποίηση CE. Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί σας.