Ποια είναι η ακρίβεια επεξεργασίας του peek;

- 2021-09-07-

Ποια είναι η ακρίβεια επεξεργασίας του peek;

 

Το PEEK έχει τα χαρακτηριστικά της υψηλής αντοχής στη θερμοκρασία, της ακτινοβολίας, της αντίστασης στη διάβρωση, της καλής σταθερότητας των διαστάσεων και των εξαιρετικών ηλεκτρικών ιδιοτήτων. Έχει επίσης εξαιρετικές ιδιότητες επεξεργασίας, εύκολη χύτευση με έγχυση, χύτευση με εξώθηση και επεξεργασία κοπής. Είναι ένα από τα ειδικά πλαστικά μηχανικής με εξαιρετική ολοκληρωμένη απόδοση. ένας.

 

Η ακρίβεια επεξεργασίας του PEEK περιορίζεται κυρίως από τα ακόλουθα σημεία:

 

1. Η επιλογή της διαδικασίας, γενικά η ακρίβεια της λείανσης είναι καλύτερη από αυτή της τόρνευσης και του φρεζαρίσματος.

 

2. Η ακρίβεια του εξοπλισμού εργαλειομηχανών

 

3. Φθορά εργαλείων

 

4. Η δομή του προϊόντος και εάν η αφαίρεση των υλικών είναι λογική

 

5. Εάν απελευθερώνεται η πίεση στο εσωτερικό του υλικού

 

6. Θα προκαλέσει παραμόρφωση σύσφιξης κατά την επεξεργασία;

 

 

 

Γενικά, η χύτευση με έγχυση μπορεί να φτάσει περίπου το 0,1. Ανάλογα με το πάχος του τοιχώματος του προϊόντος και τη δομή του προϊόντος, είναι δυνατός ο έλεγχος του στο 0,015 περίπου.

 

Η GZ IDEAL έχει δεσμευτεί στον τομέα του PEEK για πολλά χρόνια και μπορεί να εκτελέσει διάφορες διαδικασίες χύτευσης, όπως χύτευση με εξώθηση, χύτευση με έγχυση, χύτευση με συμπίεση και χύτευση με μηχανική επεξεργασία. Σύμφωνα με τα σχέδια των πελατών ή/και τις απαιτήσεις δειγμάτων, αναπτύξτε και κατασκευάστε καλούπια έγχυσης και συμπίεσης και προσαρμόστε τα εξαρτήματα και τα τελικά προϊόντα PEEK με διάφορες προδιαγραφές και ευρείες χρήσεις.