Ιδανικό από κάθε άποψη για βαλβίδες PPS και μηχανικά κατεργασμένα εξαρτήματα PPS

- 2022-06-08-

Ιδανικό από κάθε άποψη για βαλβίδες PPS και μηχανικά κατεργασμένα εξαρτήματα PPS
 
Η βαλβίδα PPS είναι μια ιδανική εναλλακτική λύση στο PEEK ως δομικό υλικό βαλβίδας. Το κόστος είναι περίπου το 1/2 αυτού του PEEK. Το PPS έχει εξαιρετική αντοχή στη διάβρωση, υψηλές μηχανικές ιδιότητες και υψηλή σταθερότητα διαστάσεων. Το καλύτερο υλικό για μεσαίες και υψηλές συνθήκες εργασίας, με πολύ καλή μηχανική ικανότητα.

Η βαλβίδα PPS που κατασκευάζεται από PPS, λόγω της υψηλής σκληρότητας του PPS, το γρέζι αφαιρείται εύκολα. Στο σώμα της βαλβίδας υψηλών προδιαγραφών, η γρέζια παρατηρείται από έναν καθρέφτη 40 φορές και άνω και δεν υπάρχει γρέζια, που επιλύει το φαινόμενο της απόφραξης των τριχοειδών και η θέση σφράγισης του κλειδιού μπορεί να γυαλιστεί μέχρι την τραχύτητα του μηχανήματος. 0,8 ή παραπάνω, μπορεί να σφραγιστεί απευθείας και η επιφάνεια είναι καλή κατά τη δοκιμή πίεσης. Η στεγανότητα και η υψηλή σκληρότητα του υλικού του σώματος της βαλβίδας PPS διασφαλίζουν την αξιοπιστία του προϊόντος. Όταν οι συνθήκες εργασίας σας έχουν ισχυρή κυκλοφορία διαβρωτικού υγρού, το PPS είναι επίσης ανθεκτικό στα περισσότερα διαβρωτικά μέσα. Συνδυάζοντας την παραπάνω εξαιρετική απόδοση, η βαλβίδα PPS είναι το πιο κατάλληλο υλικό προϊόντος για μαζική παραγωγή και σταθερή ποιότητα.
 
Το μειονέκτημα του PPS είναι ότι είναι πιο εύθραυστο, έχει κακή αντοχή στην κρούση και χαμηλή αντοχή στην οξείδωση. Εάν τοποθετηθεί για κάποιο χρονικό διάστημα, η επιφάνεια θα οξειδωθεί και θα αποχρωματιστεί. Ωστόσο, τα πειράματα έχουν δείξει ότι οι μηχανικές ιδιότητες της κλίμακας οξειδίων δεν έχουν μειωθεί σημαντικά.
Υπάρχουν πολλοί τύποι βαλβίδων PPS που κατασκευάζονται από την Chengtu Plastics και χρησιμοποιούνται ευρέως σε συνθήκες εργασίας μεσαίας και υψηλής ποιότητας. Η ανοχή μπορεί να ελεγχθεί εντός +/-0,01 mm.
Είναι κατάλληλο για βασικές θέσεις διαφόρων σωμάτων βαλβίδων, εξοπλισμένο με εργαστήριο επεξεργασίας σταθερής θερμοκρασίας και όργανα ακριβείας μέτρησης για να διασφαλιστεί η αξιοπιστία των προϊόντων σας.

Η κατεργασία PPS χρησιμοποιείται επίσης σε κιβώτια ιατρικών χειρουργικών οργάνων, τα οποία είναι φυσικά αδρανή και ανθεκτικά στην αποστείρωση με ατμό. Χρησιμοποιούνται σε λαβές ιατρικών χειρουργικών οργάνων, σφιγκτήρες, βιολογικά αγγεία και άλλες εφαρμογές. Ταυτόχρονα, το κόστος είναι 50% χαμηλότερο από αυτό των βαλβίδων PEEK, το οποίο είναι πολύ κατάλληλο για τις μεσαίες και μεγάλες παρτίδες σας. επιλέγω

Οι βαλβίδες PPS χρησιμοποιούνται ευρέως σε σώματα βαλβίδων πολλαπλών κυκλωμάτων, πολλαπλών αγωγών και πολλαπλών καναλιών και επίσης χρησιμοποιούνται συνήθως σε βαλβίδες πλάκας και δομικά μέρη βαλβίδων συρροής που χρησιμοποιούνται συνήθως σε διαβρωτικά μέσα.